LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » ROS MALU BERSAMA SUAMI KERANA TERLALU KURUS 35KG

ROS MALU BERSAMA SUAMI KERANA TERLALU KURUS 35KG

Saya berumur 22 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak berusia dua tahun. Masalahnya saya mempunyai badan terlalu kurus dengan berat badan hanya 35 kilogram. Payudara pun terlalu kecil. Macam-macam produk saya cuba untuk menambah berat badan dan membesarkan payudara.
Adakalanya saya malu apabila hendak bersama suami. Adakah ini disebabkan hormon? Untuk pengetahuan doktor, saya pertama kali datang haid pada usia 15 tahun.


Ros,
Selangor


Apakah produk yang anda gunakan? Adakah ia didaftarkan dan terbukti berkesan dalam menangani masalah anda? Selain itu, adakah ia selamat dan tidak mendatangkan kesan negatif?

Anda mungkin memerlukan bantuan profesional. Pemeriksaan doktor seeloknya oleh doktor pakar perubatan dalaman endokrinologi yang boleh mengenal pasti jika terdapat penyakit metabolisme misalnya gangguan hormon dan seumpamanya.

Anda juga boleh mendapatkan panduan pemakanan daripada pakar pemakanan (dietetik) yang ada di kebanyakan hospital.

SUMBER : http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Malubadanterlalukurus/Article/index_html
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger