LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2

Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha
Home » » SERAM PEMANDU TEKSI DI HIGHLAND TOWER

SERAM PEMANDU TEKSI DI HIGHLAND TOWER

Masih ingat lagi tak tragedi kisah Highlans Towers yang telah meragut banyak nyawa? Rasa-rasanya sekarang orang dah lupa kenangan sedih dan menyanyat hati ini. Cakap-cakap dari orang tentang Highland Towers ini berhantu selepas kejadian itu berlaku masih aku ingat lagi. Kekawan ada cerita pasalpemandu teksi yang melalui jalan ke Highland Towers cerita pemandu teksi telah mengambil seorang penumpang cina tua lelaki,waktu tu dah malam jam 12malam. Cina tu tak cakap apa cuma ditanya cuma menunjukkan jari telunjuk kat mana nak berhenti. Bila dah sampai kat yang nak dituju rupa-rupanya kawasan tu adalah tanah perkuburan Cina, namun pemandu teksi tu masih tidak rasa yang penumpangnya tu bukanlah manusia. Tiba-tiba Cina tu cakap..."Lu angkat BACA SETERUSNYA
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger