Keenakan masakan asam pedas ditambah bau daun bunga kantan sebagai
pembangkit aroma menjadikan Warung Azizah di Jalan Kluang, Parit Raja,
Batu Pahat, Johor menjadi pilihan warga setempat serta luar.
Warna merah menyala menggambarkan rasanya yang pedas. Keenakannya menjadikan menu itu memadai dimakan dengan nasi saja, tanpa lauk-pauk lain.
Penggemar asam pedas Johor tidak harus melepaskan peluang menikmati
juadah itu kerana gaya masakan berbeza dihidangkan pemilik warung,
Azizah Sukaimi.
Katanya, selain asam pedas dengan pelbagai jenis ikan, pelanggan boleh menikmati mi bandung, rojak manis, masakan panas serta lebih 20 BACA SETERUSNYA
Warna merah menyala menggambarkan rasanya yang pedas. Keenakannya menjadikan menu itu memadai dimakan dengan nasi saja, tanpa lauk-pauk lain.
Katanya, selain asam pedas dengan pelbagai jenis ikan, pelanggan boleh menikmati mi bandung, rojak manis, masakan panas serta lebih 20 BACA SETERUSNYA