LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » ABN Xcess pesaing baru ASTRO

ABN Xcess pesaing baru ASTRO

ABN Xcess pesaing baru ASTRO

Kehadiran ABN Xcess akan membuat pihak ASTRO pening kepala selepas ini dengan tawaran yang dibuat hanya RM29.99 sebulan dengan menyediakan 50 saluran pendidikan, informasi dan hiburan. Adakah ini petanda kejatuhan ASTRO? atau satu persaingan sihat akan berlaku serta bil siaran televisyen berbayar di negara kita akan turun tidak lama lagi?

Terkini Yuna vs Siti Nurhaliza vs Jaclyn Victor .. siapa Popstar Malaysia??? (klik sini) 
 
 
 Patutla sebelum ni Astro sibuk bagi siaran percuma kepada pelanggan. Dikatakan ABN juga menyediakan 7 channel HD daripada 50 saluran tanpa bayaran tambahan. Anda semua juga tidak perlu risau tentang cuaca di tempat anda kerana ABN ni boleh kena hujan. 
ABN juga yang kini berada di Petaling Jaya sedang dalam proses pembinaan bangunan baru di Puchong, Selangor dimana bangunan baru tersebut merupakan stesen TV berbayar terbesar di Malaysia dengan kelengkapan serba canggih.
Jadi sama-sama kita tunggu kehadiran ABN Xcess ke tempat masing-masing supaya kita dapat nikmati saluran berbayar dengan harga berpatutan. 
#Lepas ni boleh la buat  tutup tempayan piring astro tu.
       ABN Xcess Websites


sumber : http://pakjhu.blogspot.com/2012/11/abn-xcess-pesaing-baru-astro.html
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger