LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » K.TERENGGANU- TAMPAL USUS DGN KAPAS

K.TERENGGANU- TAMPAL USUS DGN KAPAS

KUALA TERENGGANU – Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.

Bagi pasangan suami isteri ini, tiada apa yang lebih menggembirakan jika anak lelaki bongsunya kembali sihat dan hidup sebagaimana kanak-kanak normal lain.

Namun nasib Muhammad Faris Mifzal Ahmad Zaidi, 9 bulan, berbeza dengan kanak-kanak lain apabila dia dikesan menghadapi masalah ketiadaan lubang dubur.

Buat masa sekarang, kanak-kanak malang itu hanya mampu membuang najis melalui perut selepas pembedahan pertama, sembilan bulan lalu.

Menurut Ahmad Zaidi Awang, 47, anaknya memerlukan pembedahan kedua yang dijangka akan dibuat pada April ini di Hospital Universiti Sains Malaysia di Kubang Kerian, Kelantan bagi membolehkan anaknya itu membuang najis seperti biasa.

“Cuma apa yang merunsingkan kami sekeluarga ialah masalah kewangan, macam mana kami hendak ke sana kalau tidak cukup belanja. Kalau ke sana (hospital) pun, terpaksa menyewa kenderaan saudara-mara.

BACA SETERUSNYA
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger