LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » CAWAN TERSALAH CETAK GAMBAR PEMAIN BOLA " OBAMA"

CAWAN TERSALAH CETAK GAMBAR PEMAIN BOLA " OBAMA"

Dorset: Dia mungkin pemimpin terkenal dunia, namun itu tidak menghalang sebuah syarikat pembuat cenderahati daripada tersilap meletakkan wajah Presiden Barrack Obama pada kole yang sepatutnya tertera gambar pemain England, Chris Smalling.
Syarikat yang dirahsiakan namanya itu tidak melepaskan peluang menyediakan rangkaian cenderahati sempena Piala Dunia tetapi apabila mereka membuka bungkusan yang mengandungi 2,000 kole menampilkan wajah pasukan England, mereka sedar kesilapan berlaku.

Menyedari kesilapan itu, mereka menghantar stok itu ke syarikat jualan gudang dan penghabisan stok di Britain bagi menyembunyikan kesilapan mereka.
Namun ia tidak semudah yang disangka.

Menurut pengarah urusan syarikat jualan gudang itu, Karl Baxter, syarikat yang berpangkalan di Dorset itu berkenaan diberikan tugas mudah menghasilkan barangan cenderahati pasukan bola sepak England. - Agensi “Namun mereka menyerahkan tugas itu kepada kakitangan pelatih mereka yang baru. Rekaan itu pula diluluskan oleh ketua mereka tanpa memeriksanya dengan teliti. Hasilnya, mereka menghubungi kami dan 2,000 barangan cenderahati pasukan England dihantar ke gudang kami. Sebaik bungkusan dibuka, wajah Barrack Obama tertera pada kole yang mewakili Chris Smalling,” katanya.
FotoKESILAPAN berlaku akibat kecuaian mencetak wajah Barrack Obama pada kole cenderahati pasukan England. Gambar kanan, Chris Smalling.

SUMBER : http://www.hmetro.com.my/articles/Obama__8216_wakili__8217_pasukanEngland/Article
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger