LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2

Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha Wirausaha
Home » » kord gitar dan lirik Tepi Sikit Sleeq ft. Joe Flizzow –

kord gitar dan lirik Tepi Sikit Sleeq ft. Joe Flizzow –

Sleeq ft. Joe Flizzow – Tepi Sikit
Capo On 1
Chorus
Am F
Apa yang kau mahu semua ku beri
C G
Apa yang kau mahu mahu apa lagi
Am F
Bagaimana aku pula, aku serik
C G
Jadi aku ingin jalan sana tolong tepi sikit 2x
Tolong tepi sikit
Joe FLizow
F
Terima kasih untuk semua memori
G C
Sekarang masa untuk aku naik pesawat
F C
Dibumi ku berpijak sentiasa rendah diri
G
Tapi sekarang masa ku berlari atas awan
D#
Pada mula kalau betul hilang
F
Tiba tiba diam
C
Yang lain cuma bisa meminjam
G
Gayaku nak ambil simpan
Am
Ku kata gayaku Pablo
F
Mereka tak kenal Picasso
C D
Jadi semua berkoba koba nak jadi macam Escobar
Am
Itu aku
Ikhlas
F
Kau nak ikhlas
Ku bagi ikhlas
C G
tapi sekarang memang jelas, wang tidak boleh beli class
Am F
Duit tidak boleh beli masa
C G
Masa dulu mungkin rasa ni tak buang masa
C F
Tapi sekarang rasa macam kena paksa
F
Mungkin kita berdua jadi mangsa
G Am
Cita rasa berbeza walau sama budaya dan bangsa
F
Jadi tepi sikit, tumpang lalu
C
Biar yang lalu jadi yang lalu
G E
Apa yang jadi hari esok, itu esok baru tahu
Ulang Chorus
Alyph Sleeq
D F
Kau semakin kejam
D
Caraku pelan
C
Lembut dan
D
Ku tak membantah
Dm
Hanya mengalah
G
Ku disuruh cuba
Am G F
Ada pendirian sikit tak boleh ke ha?
Am G
Kau ni lelaki banyak songeh ah, ha?
C F
Kau ada tau kisah ke
Atau kau saja nak buruk sangka
G C G
Yang buruk sangka tu tolong simpan kata kata sebelum terlebih belanja
Am
Aku Alif, erti yang pertama
F C
Tak salah dengarkan aku kata
G
Tak salah yang aku pernah cuba
G
Yang pernah gagal
Berdiri semula
Am F
Masa lalu, kelap kelip
C G
Semakin sempit, tepi sikit
Am
Sebelum aku naik bingit
F
Sebelum darah aku naik
C G
Dah bagus tu awal awal ku pesan kau patah balik
C
Wow
Am F
Kenapa muka ketat, apa kau mintak peluk?
C G
Kita sudah dewasa, dewasa pun nak merajuk?
Em Am F
Ku sudah kata kalau hidung tinggi, tak lihat apa di bawah
C Fm
Jadi kalau kau tersandung batu, padan muka
Dm
suka?
C Bm Am
Aku tak sanggup tahan buat selamanya
F
Yeahh
C Am
Sebaiknya aku mempunyai rencana
C G Am
Dan aku sedia aku rela menukarkan segalanya
Dm C Em F G
Aku sudah berubah
Ulang Chorus
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger