LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » suami liwat saya - nana petaling jaya

suami liwat saya - nana petaling jaya

APA hukumnya jika suami ingin meliwat isteri dengan alasan hubungan halal dan dia berhak melakukan apa saja kepada isteri demi menambah keintiman.


Apa pula hukumnya jika isteri menolak, adakah isteri berdosa kerana tidak mahu mengikut kehendak suami hinggakan suami bermasam muka. Apakah yang perlu isteri lakukan?


NANA

Petaling JayaBagi suami isteri, hubungan kelamin dihalalkan dengan pelbagai aksi yang boleh mendatangkan keintiman kecuali meliwat isteri, yakni mendatangi melalui dubur atau menjimak isteri ketika haid.Selain dua perkara ini, suami boleh mendatangi isteri seperti mana disukai.

Isteri berhak menolak kehendak suami yang bertentangan dengan syariah.


Ia tidak salah berdasarkan hadis yang mengatakan: “Tidak ada ketaatan pada perkara yang mendatangkan maksiat kepada Allah al-Khaliq.”


Nasihatkan suami supaya mencari yang halal. Banyak lagi aksi halal boleh mendatangkan keintiman tanpa perlu melanggar larangan Allah.


sumber : http://www.hmetro.com.my
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger