LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home » » KISAH BENAR - SUAMI TERPAKSA LAYAN S3K ISTERI 4 KALI SEHARI

KISAH BENAR - SUAMI TERPAKSA LAYAN S3K ISTERI 4 KALI SEHARI

S: Saya sangat sukakan  seks. Kadangkala saya ajak suami ‘bersama’ empat kali sehari. Pada mulanya suami teruja, tapi lama-kelamaan dia mula letih melayan nafsu saya. Adakah saya sudah jadi sex crazy?

J: Setiap manusia ada nafsu seks berlainan. Ada yang sangat suka, dan ada yang tak suka langsung. Ini tak bermaksud kamu pelik atau dah jadi sex maniac. Kemungkinan besar kamu masih dalam fasa teruja atau mungkin hormon kamu tak stabil. Ada pakar mengatakan yang jika kamu baru berhenti mengambil pil perancang, ia boleh menaikkan nafsu seks kamu kerana hormon kamu sedang berubah. Pastikan kamu selesa dan enjoy masa intim yang hangat ini dengan suami. Jika suami penat, cuba berikan dia masa untuk recover dari sesi sebelumnya dahulu ya! Namun, jika masih risau, pergi berjumpa dan minta nasihat daripada pakar sakit puan.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MuaturunSiNi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger